Raadsleden

Fred Peeters

Mijn naam is Fred Peeters en ik ben in 1962 geboren in het idyllische Baarlo. Hier groeide ik op in een arbeidersgezin en heb ik tot mijn 21e gewoond. Op die leeftijd ben ik getrouwd met Bertie en na enkele jaren in Sevenum te hebben gewoond, hebben we ons in 1988 in het geboortedorp van Bertie, Maasbree, gevestigd. We hebben samen vier prachtige kinderen en vier schattige kleinkinderen.

Mijn politieke interesse ontstond al vroeg en ik wist al op mijn 15e dat ik later actief zou worden in de Partij van de Arbeid. Het zal niet verbazen dat Joop den Uyl mijn grote voorbeeld was en de passie waarmee hij politiek bedreef is mij altijd tot voorbeeld gebleven.

Ik werd, namens de PvdA, actief op mijn 22e in besturen en commissies waarna ik vervolgens met veel plezier 11 jaar gemeenteraadslid en twee jaar wethouder ben geweest in de voormalige gemeente Maasbree.
In die periode heb ik me o.a. ingezet voor de allerarmsten in onze gemeente, een actief volkshuisvestingsbeleid en voor het behoud van onze kwetsbare natuur.
Sinds 2014 ben ik raadslid voor PvdA/Groenlinks in de gemeente Peel en Maas.
Ik houd me momenteel bezig met het verenigingsleven, gemeenschapsontwikkeling, duurzaamheid, natuurontwikkeling, cultuur, lokale economie en Financiën.
Op 21 maart 2018 ben ik weer verkiesbaar en hoop ik, samen met mijn fractiegenoten, mijn werk voor de inwoners van Peel en Maas, voort te kunnen zetten.

Daarvoor heb ik wel jouw steun nodig !


Annigje Primowees

Mijn naam is Annigje Primowees en ik woon met echtgenoot Ger Janssen al meer dan 40 jaar in Maasbree. Ooit heb ik de Sociale Academie afgemaakt en daarna ben ik geschiedenis gaan studeren. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken aan de Fontys Hogeschool in Venlo, waar ik nog steeds met veel plezier lesgeef. Sinds 2002 ben ik actief in de politiek. Eerst 2 jaar als commissielid in Maasbree, vanaf 2004 in de fractie en vanaf 2006 als fractieleider, zowel in de oude gemeente Maasbree als in de nieuwe gemeeente Peel en Maas. Naast mijn baan en mijn werk in de politiek maak ik graag muziek, lees ik veel; vind ik het fijn om lange fiets- en wandeltochten te maken en ben ik actief bij Theatergroep Habbekrats in Maasbree. Daar speel en regisseer ik met heel veel plezier. En natuurlijk maak ik veel en graag tijd voor mijn kinderen en kleinkinderen!


Frits Berben

Ik ben 55 jaar en woon in Meijel. Vader van 2 kinderen. Ben zelfstandig ondernemer.
Voorzitter Stichting Katholiek Basisonderwijs Meijel, Bestuurslid
Vincentius Parochies, Lid MR Bouwens van der Boije College, ere-voorzitter
CV “De Kieveloeët” Meijel, ere-voorzitter Harmonie Eendracht Meijel,
voorzitter Medelo Narragoniam, lid Die Heimatkapelle.

Met ernst, humor, inzet en hulpvaardigheid gemeenschappen en kernen
versterken.
Samen bouwen aan een gezonde leefomgeving.

Om dit te bereiken heb ik jullie steun nodig.

ugg australia ͨ؜ n ugg `ȥ ugg ֩` å ܥ ۩` ugg Хå ugg 饷å ߥ ugg `ȥ֩` `ȥ֩` `ȥꥢ ȥå