Nu de verkiezingen voorbij zijn…

Afgelopen woensdag heeft u weer de partijen kunnen kiezen die uw voorkeur genieten in de gemeenteraad. PvdA/GroenLinks is blij met de vaste aanhang die ervoor heeft gezorgd dat de linkse beweging weer met drie zetels in de gemeenteraad vertegenwoordigd is. Hierdoor kunnen we met een krachtige stem weer door met waar we voor staan: aandacht voor de zwaksten in de samenleving, de zorg, betaalbaar wonen en een gezonde verhouding tussen economie en milieu.

Intussen is de fractie door de verkiezingen wel enigszins gewijzigd: Fred Peeters, krachtige vertolker van onze idealen rond Natuur & Milieu zal zo het zich laat aanzien, niet terugkeren. Dat is jammer; wel zal onze wethouder Raf Janssen in de fractie plaatsnemen. Ook onze jonge kandidaat Melad Kohistani zal nog even op de achtergrond moeten blijven. Wel zullen Fred en Melad actief blijven en de fractie op de een of andere wijze blijven ondersteunen, net als de andere mensen op onze kieslijst.

De coalitie-onderhandelingen gaan deze week van start. Wij zullen constructief meedenken over de inrichting van het gemeentebestuur en het beleid. Wat de uitkomst van deze besprekingen zijn is ongewis: er zijn meerdere combinaties mogelijk. In welke combinatie dan ook: wij zullen onze ideeën en idealen rond een sociaal en duurzaam Peel en Maas zo sterk mogelijk naar voren brengen en uitdragen. Dat is mogelijk door uw steun. Kiezers, dank hiervoor!

Namens de fractie PvdA/GroenLinks : Annigje Primowees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *