Onverlichte skatebaan langs de John F. Kennedylaan

De skatebaan langs de John F. Kennedylaan tussen Panningen en Helden is onverlicht. Nu het eerder donker wordt, kunnen skaters en BMX’ers hier ’s avonds niet terecht en wijken ze uit naar het plein bij het gemeentehuis in Panningen. Dit is gevaarlijk, vanwege de stoepen die er zijn en het verkeer dat er rijdt. PvdA/GroenLinks Peel en Maas zou het wenselijk vinden verlichting bij het skatepark te plaatsen.

video
play-sharp-fill

Eén reactie op “Onverlichte skatebaan langs de John F. Kennedylaan”

 1. Johan Cox schreef:

  Geacht pvdagroenlinks,

  Ik verzoek u vriendelijk terug te komen op bovengenoemd idee.
  Jammer dat u zich niet in verbinding stelt met de bewoners over hun idee wat u oppert en het lijkt alsof u zich helemaal niet bewust bent van het woongenot van de omwonenden dat dagelijks wordt verstoord door de skatebaan.
  De gemeente heeft zelfs deze baan uitgebreid, zonder de omwonenden te raadplegen. Ongeveer twintig jaar geleden is dit wel gebeurd, maar ondanks protest en tegenspraak van de omwonenden is deze baan er toen toch gekomen.
  Het is intriest dat nu weer hetzelfde is gebeurd en nog erger staat te gebeuren.
  Begrijpelijk dat u de jeugd een skatebaan gunt, maar kijk naar de omgeving en hoor anderen.
  Overlast door jeugd, skates, apparaten die een hels kabaal maken, muziek die meegenomen wordt en vuurwerk dat wordt afgestoken….en ga zo maar door.
  In de meeste gemeentes worden zulke banen aan de rand van het dorp gecreëerd, daar waar de jeugd niemand tot overlast is.
  Ik hoop dat u zich in deze kwestie tweemaal bedenkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *