Raadsfractie

De raadsfractie wordt gevormd door een team van medewerkers. Dat zijn de drie raadsleden (Annigje Primowees, Frits Berben en Raf Janssen), de fractiesecretaris (Fred Peeters) en enkele fractie-ondersteuners (Melad Kohistani, Ellen Hoogenboom, Alex Janssen, Marie-José Kleinen, Jan Op de Ven)


raf janssen

Raf Janssen

In 1945 ben ik geboren in Panningen (Everlo). Sinds 1973 woon ik in Helden-Dorp. Ik ben getrouwd. We hebben drie kinderen en inmiddels 7 kleinkinderen. Ik wil concrete bijdragen leveren aan een goede samenleving waarin alle mensen meetellen en meedoen. Daarom kom ik op voor de mensen die nu nog vaak aan de kant staan of aan de kant worden gezet. Ik doe dat in landelijke werkgroepen en commissies én ik doe dat dicht bij huis in de lokale politiek. Eerst als raadslid (1978-1987 en 2002-2006), vervolgens als wethouder (2006-2018) en nu weer als raadslid (2018- ). In Peel en Maas hebben we een sterke progressieve fractie gevormd door als PvdA en GroenLinks samen te gaan. Zo kunnen we het sociale beleid van de laatste jaren vasthouden en uitbouwen. We leggen de komende jaren een extra accent op duurzaamheid, want als de natuur zich tegen ons keert hebben onze kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer. We bouwen aan een sterke economie waarin alle arbeid meetelt, ook de onbetaalde zorgarbeid. Sociaal en duurzaam! Dat is ons motto. De komende jaren blijf ik mij, samen met veel anderen, inzetten om dat motto waar te maken in de gemeente en vooral in de gemeenschappen van Peel en Maas. Ik vertrouw erop dat veel mensen met ons meedoen. Met vereende veerkracht!

raf.janssen@peelenmaas.nl


Annigje Primowees

Mijn naam is Annigje Primowees en ik woon met echtgenoot Ger Janssen al meer dan 40 jaar in Maasbree. Ooit heb ik de Sociale Academie afgemaakt en daarna ben ik geschiedenis gaan studeren. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken aan de Fontys Hogeschool in Venlo, waar ik nog steeds met veel plezier lesgeef. Sinds 2002 ben ik actief in de politiek. Eerst 2 jaar als commissielid in Maasbree, vanaf 2004 in de fractie en vanaf 2006 als fractieleider, zowel in de oude gemeente Maasbree als in de nieuwe gemeeente Peel en Maas. Naast mijn baan en mijn werk in de politiek maak ik graag muziek, lees ik veel; vind ik het fijn om lange fiets- en wandeltochten te maken en ben ik actief bij Theatergroep Habbekrats in Maasbree. Daar speel en regisseer ik met heel veel plezier. En natuurlijk maak ik veel en graag tijd voor mijn kinderen en kleinkinderen!


Frits Berben

Ik ben 55 jaar en woon in Meijel. Vader van 2 kinderen. Ben zelfstandig ondernemer.
Voorzitter Stichting Katholiek Basisonderwijs Meijel, Bestuurslid
Vincentius Parochies, Lid MR Bouwens van der Boije College, ere-voorzitter
CV “De Kieveloeët” Meijel, ere-voorzitter Harmonie Eendracht Meijel,
voorzitter Medelo Narragoniam, lid Die Heimatkapelle.

Met ernst, humor, inzet en hulpvaardigheid gemeenschappen en kernen
versterken.
Samen bouwen aan een gezonde leefomgeving.

Om dit te bereiken heb ik jullie steun nodig.

ugg australia ͨ؜ n ugg `ȥ ugg ֩` å ܥ ۩` ugg Хå ugg 饷å ߥ ugg `ȥ֩` `ȥ֩` `ȥꥢ ȥå