Waarderingsroos voor Angela Wilms

Als je wel eens bij het Milieupark van de gemeente Peel en Maas komt zie je haar: De goedlachse en altijd vrolijke Angela Wilms. Ze startte acht jaar geleden bij het Milieupark en staat haar mannetje. Behulpzaam, vol energie en passie: Angela straalt uit dat ze plezier heeft in d’r werk.

Dit is voor PvdA/GroenLinks Peel en Maas reden om haar in het zonnetje te zetten en Angela de Waarderingsroos aan te bieden.

play-sharp-fill

Eén reactie op “Waarderingsroos voor Angela Wilms”

 1. Beste Angela,

  Het is Ronny hier vanuit Belgie, en vroeg me af hoe het met jouw en de kids en Naro gaat ? Je hoeft me niet te beantwoorden indien je niet wenst. Maar weet dat ik fier op je ben als ik dit zie. Je bent een status symbool voor je zelf en de mannier waarop je alles doet voor Ashley en Danny, vergeet dat nooit. En ja, ik mis jullie constant, ook naro hoor. Alles maar dan ook alle pijn heb ik voor jullie achter gelaten en niet meerterug gezien of gestoord(je kan niet snappen hoeveel ik me heb moeten inhouden en breken in mezelf), was moeilijk in het begin. Jullie waren beter af zonder mij blijkbaar na de belachekmaking van je zuster omdat ik de telefoon van Ashley niet opnam, dat giong er VER over. Maar los daarvan, ik hou nog steeds van jullie. Weet vooral dat je aan Ashley een enorm prachtige dochter hebt en Danny,…well Danny zal wel vallen en opstaan maar is een ENORM gouden kerel in hart en ziel. DAT weet ik gewoonweg :). Zelf heb ik spijtig genoeg meer, maar wil wel mijn belofte nalaten dat ik toen zegde en wil eventueel iets nalaten aan hun, zodat ze een goede start kunnen hebben in hun leven.
  Ik heb je toen beloofde dat we 1 van die dikke woningen zouden kopen achter ons, ik weet niet of je je dat herinderd ? Ik weet zelfs niet meer of je daar nog woont ?
  Maar ik heb er alvast 2 gekocht, 1tje voor Danny en 1tje voor Ashley…… Ik weet niet of ze het willen hebben of niet?

  Ik bleef enkel maar waar ik was achteraf. Ik hoop dat jij beter af bent.

  Maar ik heb nog maar een jaar of 2 max.

  Mvg,

  Je Ronny (die al lang niet meer dronken is en Ashley en Danny en, Naro en JOUW mist).

  Nog steeds je Ronny
  ronny-vr@hotmail.com
  0032(0)495.45.78.09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *